Over Cromwijk

Carolien Cromwijk

Cromwijk Mediation & Coaching is opgericht door Carolien Cromwijk. Carolien heeft jarenlange ervaring binnen gezondheidszorgorganisaties. Kenmerkend voor haar aanpak zijn haar grote betrokkenheid, zorgvuldigheid en scherpte.

Carolien is geregistreerd als familie/registermediator bij het MfN, de Mediatorsfederatie Nederland en heeft de specialisatie Arbeidsmediation gevolgd. Daarnaast is Carolien EFT-basistherapeut. Tevens is zij lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en het Instituut voor Transformatieve Conflictoplossing (ITCO). Carolien werkt vanuit Hattem en Zwolle maar kan desgewenst ook op locatie komen.

Carolien Cromwijk; Alle mensen maken dingen mee in hun leven en hebben conflicten. Daarin ben je niet uniek. Dit hoort bij het leven. De mensen om je heen kun je niet veranderen. Hoe je er mee om gaat wel.

Als je de moed hebt te veranderen, zorg je voor een heel andere relatie tussen jou, je omgeving en je dierbaren. Je geeft jezelf enorme mogelijkheden en ongekende vrijheid door dit in eigen hand te nemen. Als mediator en coach kan ik je/jullie daar professioneel en deskundig in bijstaan en verder in helpen.

JA! Ik wil vrijblijvend kennismaken >>

 

Niets is wat het lijkt
Wat er mag zijn verdwijnt
Wat er niet mag zijn blijft
Emoties eisen altijd erkenning!